Διεθνές φεστιβάλ στην Νορμανδία της Γαλλίας Φεστιβάλ Αγγειοπλαστικής Κόρνου, εργαστήρι Θραψανό Φεστιβάλ Αγγειοπλαστικής Κόρνου στην Κύπρου 2010 Φεστιβάλ Παραδοσιακής και Σύγχρονης Κεραμικής Γουρνών Ηρακλείου
 Διεθνές Φεστιβάλ Νορμανδίας στην Γαλλία 2003-2004

 Συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ στην Νορμανδία της Γαλλίας την περίοδο 2003-2004 όπου συμμετείχα μαζί με σαράντα γάλλους δημιουργούς παρουσιάζοντας την παραδοσιακή κρητική αγγειοπλαστική.

 Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακής κεραμοπλαστικής Ρεθύμνου 2004

 Συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ του Ρεθύμνου το έτος 2004 όπου συμμετείχα μαζί με εκπροσώπους άλλων χωρών όπως η Ινδία, Περού, Κίνα, Αιθιοποία αντιπροσωπεύοντας την παραδοσιακή κρητική αγγειοπλαστική.

 4ο Φεστιβάλ Αγγειοπλαστικής Κόρνου στην Κύπρου 2010

 Συμμετοχή στο φεστιβάλ αγγειοπλαστικής της Κόρνου της Κύπρου το έτος 2010 όπου συμμετείχα μαζί με κύπριους αγγειοπλάστες παρουσιάζοντας την παραδοσιακή κρητική αγγειοπλαστική.

 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής και Σύγχρονης Κεραμικής Γουρνών Ηρακλείου 2010

 Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παραδοσιακής και Σύγχρονης Κεραμικής Γουρνών Ηρακλείου το έτος 2010 όπου συμμετείχα μαζί με κρήτες αγγειοπλάστες παρουσιάζοντας την παραδοσιακή κρητική αγγειοπλαστική τέχνη και την παραδοσιακή αγγειοπλαστική τέχνη του Θραψανού στην δημιουργία μεγάλων πυθαριών, κατά τον πατροπαράδοτο τρόπο της δημιουργίας πυθαριών στον εξωτερικό χώρο όπως έκαναν οι πρόγονοι αγγειοπλάστες κατά την διάρκεια της βεντέμας.